Vinea zomerkampen

KEK MAMAKORTING TOT WEL
€ 40,00

- Waar: Nederland, Belgie, Engeland, Scandinavië, Frankrijk, Spanje, Italie en Oost-Europa

- Waarvoor: alle Vinea vakanties, behalve snowcamps

- Wannneer: meivakantie en zomervakantie

- €25 korting bij 3/4/5-daagse zomerkampen

- €40 korting bij 7+ daagse zomerkampen

- Korting geldig tot en met 30 april 2019

De leukste zomers zijn Vinea-zomers!

Op zoek naar een supervette vakantie voor kinderen in de leeftijd van 7-19 jaar, dan ben je bij ons aan het goede adres. We hebben een heel breed aanbod. Watersporten, strandvakanties, talen leren, dieren verzorgen, survivallen, noem maar op! In binnen- en buitenland. Ze hebben allemaal één gemene deler: het wordt de állerleukste week van het jaar. Boek nu voor de zomer van 2019 en ontvang een speciale lezerskorting tot wel 40 euro

Alle zomerkampen op een rijtje!

Kids beoordelen onze zomerkampen met een 9.0

Als kind op zomerkamp heb je de tijd van je leven met allemaal leeftijdsgenoten en ‘gekke’ reisleiding die niets te dol is. Je hebt je eigen kleine ‘vrijheid’. Weg van thuis en je ouders. Een opgroeiend kind krijgt zo een héérlijke zelfstandigheid. Ze leren uitkomen met zakgeld, de tijd in de gaten te houden en ook nieuwe vrienden te maken.

Je zoon of dochter alleen laten gaan? Dat is geen probleem. Dat doen veel anderen ook. Vinea hanteert groepen met leeftijdsgenoten. Dat is juist leuk, zo leren ze snel nieuwe mensen kennen.

Kies hier je zomerkamp!

Vinea bestaat al 65 jaar. Daardoor hebben we heel veel ervaring met kinderen. We weten wat leuk is en we sluiten goed aan bij de belevingswereld van het kind. Veiligheid staat hierbij voorop. Daarbij hebben we ook nog geweldige reisleiding en instructeurs. We leiden ze zelf op zodat we zeker weten dat iedereen hetzelfde Vinea gevoel uitstraalt.