Festival Strand tickets vanaf €30,35

inclusief Bol.com cadeaukaart

Op 30 en 31 augustus keert Festival Strand voor de zevende keer terug naar de Haarrijnse Plas in Utrecht. Met op vrijdag iconen uit de jaren 90 als Dr. Alban, Paul Elstak en SNAP! Op zaterdag staan onder andere de Golden Earring, Van Dik Hout, Nielson en Davina Michelle op de planken. Bestel je ticket en ontvang een Bol.com cadeaukaart ter waarde van €7,50.

VANAF

€ 30,35
  • Wanneer: vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus 2019
  • Tijden: vrijdag van 17:00 uur tot 01:00 uur en zaterdag van 12:00 uur tot 23:30 uur.
  • Locatie: Haarrijnse Plas, Utrecht
  • Prijs: tickets vanaf €30,35, nu inclusief Bol.com cadeaukaart ter waarde van €7,50
  • Leeftijd: vanaf 18 jaar
  • De Bol.com cadeaukaart wordt binnen 7 dagen per mail naar je verzonden

Line-up

Vrijdag: Snap!, Dr. Alban, Twenty 4 Seven, Paul Elstak, 2 Brothers on the 4th Floor, Johan Gielen, DJ Jean, Darkraver, Klubbheads x Boozywoozy, Barry Paf, DJ Berry, Radio Rave en meer.

Zaterdag: Golden Earring, Van Dik Hout, Nielson, Miss Montreal, Davina Michelle, The Dirty Daddies en meer.

De sfeer op Festival Strand

Festival Strand haalt Ibiza naar de Haarrijnse plas. Struin op het festival langs de vele kraampjes vol sieraden en lifestyle producten. Proef van het uitgebreide assortiment van wijnen en cocktails in de loungebar en struin over de foodboulevard met een breed scala aan creatieve foodtrucks.

Kek Mama werkt samen met diverse festivals voor de kaartverkoop. Je koopt je festivalticket op Kek Mama voor de officiële prijs.

Heb je vragen of klachten met betrekking tot de tickets? Neem dan contact op met Yourticketprovider door hier te klikken of door te mailen naar info@yourticketprovider.nl.