Dagje Den Haag

combinatie ticket Omniversum + Museon van € 24,25

voor 

€ 8,50

- Het grootste grootbeeldfilmtheater van de Benelux

- Een leuke ervaring voor het hele gezin

- Tickets zijn geldig t/m 31 december 2018

Op naar Den Haag! Een dagje uit voor het hele gezin. 

1) OMNIVERSUM
In plaats van naar het schermpje staren worden jullie zelf onderdeel van de actie in dit waanzinnige filmtheater. Alle zintuigen worden geprikkeld door het scherm dat wel 4.500 keer groter is dan een TV! Duik met je kids in de zeven zeeën van onze planeet en ontdek samen de meest wonderlijke zeedieren. Of swing mee tijdens een muzikale roadtrip door de Verenigde Staten, met een herkenbare soundtrack voor jong en oud! Kijk, luister, voel en beleef nieuwe werelden zonder uit je stoel te komen.

                                                                      +

 2) MUSEON
Super leuk voor jouw kleine ridder of jonkvrouw, de tentoonstelling ‘Ridders en Kastelen, een nieuwe kijk op de Middeleeuwen' in het Museon. Een reis door het verleden naar het heden waarbij zichtbaar wordt dat de beroepen van toen best veel lijken op die van nu. De jonkvrouw heeft tatoeages en de boer kan zo meedoen aan de serie ‘Boer zoekt Vrouw’.

Extra informatie en voorwaarden:
* Exclusief €0,70 administratiekosten. De tickets zijn geldig t/m 31 december 2018. Check per activiteit de actuele openingstijden, websites staan vermeld op de e-tickets. Een bezoek aan Omniversum dient vooraf gereserveerd te worden. De programmering is online te vinden op www.omniversum.nl. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere acties en is niet inwisselbaar voor contant geld. Restitutie is niet mogelijk.