Central Park Festival tickets €42,35

inclusief Bol.com cadeaukaart

Beleef een muzikale dag in een romantische parksetting op het popfestival van Midden-Nederland. De dag wordt gevuld met grote acts als de 'Kaiser Chiefs', 'BLØF' en 'De Jeugd Van Tegenwoordig'. Ook staan vele kleinere opkomende acts als 'Splendid' en 'Jeangu Macrooy' op de agenda. Koop nu je tickets en ontvang een Bol.com cadeaukaart ter waarde van €7,50.

€ 42,35
  • Wanneer: zaterdag 25 mei 2019
  • Tijden: van 12:00 uur tot 23:00 uur
  • Locatie: Grasweide Strijkviertel, Utrecht
  • Leeftijd: vanaf 18 jaar
  • Prijs: tickets voor €42,35 inclusief servicekosten, nu inclusief Bol.com cadeaukaart ter waarde van €7,50
  • De Bol.com cadeaukaart wordt binnen 7 dagen per mail naar je verzonden

Line-up

Kaiser Chiefs, BLØF, De Jeugd Van Tegenwoordig, DI-RECT, Douwe Bob, Racoon, Ronnie Flex & Deuxperience, Miss Montreal, Wulf, RONDÉ, Jeangu Macrooy, Splendid, FATA BOOM, TAPE TOY, Idaly, Son Mieux, Three Little Clouds, Faces On TV en meer.

De sfeer op het Central Park Festival

Tientallen mobiele keukens laten je proeven van hun lekkernijen op de picknickweide en de meest smaakvolle wijnen vloeien rijkelijk uit de wijnfontein van dit groene festival in hartje Utrecht.

Kek Mama werkt samen met diverse festivals voor de kaartverkoop. Je koopt je festivalticket op Kek Mama voor de officiële prijs.

Heb je vragen of klachten met betrekking tot de tickets? Neem dan contact op met Yourticketprovider door hier te klikken of door te mailen naar info@yourticketprovider.nl.